Responsive Advertisement

Proçeviri Sözlük



Proçeviri sözlük, sözlük piyasasında en çok gelişmiş Türkçe-İngilizce sözcük çevirme motoruna sahip bir çeviri programıdır. Örnek vermek gerekirse bir sağlık sayfasından kopyaladığınız herhangi bir yazıyı ProÇeviri ve başka sözlük yazılımları ile çevirerek aralarındaki çeviri farkını kendinizde görebilirsiniz.

- Doğal Türkçe kullanır. Yaptığınız ingilizce çeviride Türkçe diline aykırı şekilde ek almış, kifayetsiz sözcükleri çok nadir görürsünüz, çevirdiğiniz metinlerin anlamlarını anlamaya çabalamakla yorulmazsınız.

- Yaptığınız cümle çeviriden daha sonra birden fazla manası olan sözcüklere tıklayarak sizin istediğiniz manasını seçip kullanılabilmesini sağlayabilirsiniz.

- Bu sözlük programı kullanıcı yardımlı çeviriler yapabilen piyasadaki benzersiz programdır. Bu sayede yazılım diğer programlara nazaran kalitesinden ödün vermeden bir yol izlemektedir.

PROÇEVİRİ SÖZLÜK PROGRAMINI BURAYA TIKLAYARAK İNDİREBİLİRSİNİZ

proçeviri sözlük, proçeviri indir, pro çeviri yükle, pro çeviri sözlük indir, sözlük indir, ingilizce türkçe sözlük, ingilizce türkçe çeviri,

Yorum Gönder

0 Yorumlar